HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Skin paling comel :3


Assalamualaikum. Magrib2 ni lah baru nak update blog kan. Aten update sikit je ni, sebab nak cepat. Tadi, Aten duk godek blogskin recent skin tau. Terjumpa satu skin ni. Skin comel gilaaa :3

Tapi, sayangnya ada org yg teringin bebenar menjadi rippers, jadi skin Iyra-Monster sebagai skin dia sendiri. Jahat kan org tu? Penat-penat je org tu bikin skin comel2, dia nak jadikan hak dia pulak.

Korang godek lh skin Iyra ni. Comel sangat. Semuanya boboiboy! Kalau Aten ada blogskin, Aten bagi 5 star untuk skin ni. Tapi, takda blogskin. Bikin entry untuk skin ni pun lagi bagus. Hihi :)


Comel kan? Org yang tiru skin dia tu kan, ni link blogskin dia Nanarita1235. Buat penat owner skin tu jea buat skin, header tu sendiri. Tapi, orang lain kebas -.-

7 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.