HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Promotion free edited blog again. Who want? :)


Assalamualaikum. Harini aten saje je nak bagi free edited blog lagi sekali. Dulu aten ada bagi, siapa yang tak tahu tu click sini dan sini :)

Aten nak bagi link blog yang aten pernah edit. Tapi, diaorang dah re-new balik blog tu. So, tak payah lah nak letak kan? Korang nak tak aten editkan blog secara free? Nak tak? Kalau nak korang bagitahu kat komen.

Lepastu, korang kena lah baca benda bawah ni dulu.

Hantar info/biodata, emel, pasword and url blog korang dekat facebook aten :- http://facebook.com/atenwanie .
= Aten nak letak info korang kat blog korang nanti. Suka hati korang lah nak bagi macam mana pun info korang. Dan, sila bagi url gambar anda untuk diletak kan dekat bahagian info nanti.

= Bagi emel & pasword terus. Sebab bila aten online, aten akan bukan blog korang satu persatu.

P/s: Korang takpayah add, korang send message je okay. Friend penuh lah.

Follow blog and Like Fanpage aten :-
= Tak wajib pun. Tapi, kalau nak follow, follow lah. Aten alu-alukan.

Bagitahu tema warna yang korang nak :-
= Pilih sama ada, Pink | Biru | Kelabu | Hitam | Purple

Itu saje. Aten editkan blog korang guna blogskin. And, nanti aten harap korang puas hati lah dengan hasil kerja aten. Lagi satu, blog yang aten editkan tu akan dipamerkan selama satu bulan ;) So, apa tunggu lagi? Heee.

Promotion free edited blog ni hanya dibuka pada Sabtu ini hingga Ahad pada pukul 9.00pagi besok sahaja. Siapa cepat dia dapat!

16 comments:

  1. Tak boleh lah terus hantar messege sbb ada perkataan Add as Friend jee

    ReplyDelete
  2. Yeker? Ohh k, lagipun i dah approve awak dah kat facebook!

    ReplyDelete
  3. Tq kak Fatin <3 Erkk ,, Maybe sye mintak tu mcm kasar ^^ Okeyy ;)) Syee dh ksi Messagee ;D

    ReplyDelete
  4. hi kak aten! kalau akak tak kisah saya nak mintak akak edit sye punya header je, sbb header tak muncul walau macam2 cara saya buat, atau pun akak bole tlg sye mcm mne nak slesaikan mslh ni. hee , thanks :)
    kalau akak sudi tolong, saya akan kasi email and password akak nanti dekat fb. saya dah add akak dah. fb = aliah jamal .

    ReplyDelete
  5. @husna musfirah : Welcome, sokay lah dear. Okay, nanti aten bukak then aten edit.

    ReplyDelete
  6. @aliah : nanti akak tolong macam mana nak selesaikan dia okay :)

    ReplyDelete
  7. thanks so much kak aten! I'll send you my email and password kat fb nnt ye.

    ReplyDelete
  8. kila nak jugakk :) hehe . nanti kila send message ye ? thanks :)

    ReplyDelete
  9. @aqilah : Sorry, promotion dah tamat :)

    ReplyDelete
  10. @anne : Sory anne, promotion dah tamat :)

    ReplyDelete
  11. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website yourself
    or did you hire someone to do it for you? Plz respond as
    I'm looking to design my own blog and would like to find out where u got this from. thank you

    Take a look at my blog post ... Click On this site
    Also visit my weblog : http://stage.www.controlglobal.com/wikis/lost_companies/index.php?title=User:Kari23Z

    ReplyDelete
  12. Great weblog right here! Also your website quite a bit up fast!
    What host are you the use of? Can I get your affiliate link
    for your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

    Feel free to surf to my blog: http://www.drama-education.com/ausslers/blog/index.php?postid=1373

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.