HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

I have my own life, and you also have right?


Assalamualaikum. Lama tak update blog. Hmm, busy meyh homework banyak. Tapi, sekarang dah cuti seminggu. Dapat lah online lama-lama kan? Hehe, Firstly, aten nak ucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru Cina kepada warga cina.

Tadi, aten ada merentas desa. Mula-mula semua dah plan nak lari slow mula-mula lepastu baru laju-laju. Last-last, kebelakang jugak lah kitaorang. Haha -.- Dah tiga tahun berturut-turut aten tak dapat num untuk lari ohh. Badan gemuk nak buat macam mana. Banyak lemak -,-

K stop cerita pasal merentas desa...........................................................................................^^V

Haritu, ada someone ni cakap blog aten 'amas' (terbalikkan) dgn blog seseorang ni. Aten bukan lah blog orang tu, aten nampak mcm sama. Aten takde niat langsung lah nak tiru blog orang tu. Yang awak tiba nak kata saya tiru blog dia buat apa.

Sedangkan awak dulu yang pernah jadi copycat aten. Karang ni (..|..) makannya! Disebabkan awak kata blog aten gitu, aten terpaksa edit semula dan akhirnya begini blog aten. Then, bila aten dah edit awak komen pulak kata, 'redaed gunbmasreb anug nasilut taked redeah gnarakes igal kitnac' (terbalikkan).

Nanti kalau aten buat macam awak kata, awak kata lah lagi blog saya macam orang tu. -,- Sudah-sudahlah tu k awak. Awak pernah jadi copycat blog saya, awak banyak cerita pulak eh? I have my own life, you also have your own life. So, take care of your life! Don't be a busybody -.-

2 comments:

  1. iskh,apalah orang tuu.blog aten niey dah cute punn.pedulikan apa orang tuu nak kata.peace ^^v

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.