HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Homework tak berusik ._.


Assalamualaikum korang. Sihat tak? Kalau tak sihat pergi klinik, mintak ubat. Nanti tak dapat pergi sekolah. Firstly, Aten nak cakap pasal kawan Aten yg tengah berada di hospital sebab demam panas. Kitaorang tak ada lah rapat mana. Sebab sama sekolah kan, kira kawan lh tu. Aten doakan dia semoga dia cepat sembuh. For you, Nur Atiqah Bt Zamzuri.

Mentang-mentang cuti seminggu ni, cikgu pun bagi homework macam cuti setahun. Ishhh, marah sambil buat muka comel ._. Banyak sesangat. Sampai sekarang tak berusik lagi. Haha, rajin kan Aten? Mana tak nya, sejak first cuti tu mula dah ngadap blog, facebook, youtube apa semua. Hihi :P

Ni dah hari Khamis, esok Jumaat, esok lagi Sabtu, esok lagi Ahad. Esok lagi sekolah :-| Errr, malam ni dah kena start buat homework. Kalau nak buat hari Ahad, memang jadi mcm gambar bawah ni lah.


Kelam kabut habis kau :-/ 

Semalam, Aten pergi klinik gigi nak buat braces tau. Tapi, org tu kata kena pergi klinik yg berhampiran dengan rumah Aten untuk dapatkan surat doktor lepastu baru boleh refer sana. Aduh -.- Banyak betul kerja. Tapi, takpelah, gigi punya pasalkan. Nanti Aten nak buat braces warna pink. Ahakkk xD

Tapii...................duit belum cukup lagi. Sedihnya :'( Takpelah, usaha tangga kejayaan. K babai :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.