HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Header nak comel jea -.-


Assalamualaikum. Apa khabar? Korang sihat tak? Lama tak update blog. Sejak dah sekolah ni, jarang lah nampaknya update blog. Hmm :-|

Eh, korang perasan tak header aten tu? Hehe, aten buat sendiri tau. Photoshop takde, so aten guna pixlr. Penat gila nak buat. Siapa yg selalu usha blog Aten, mesti korang perasan header asyik tukar2 je. Hehe.

Ni lah sakai nama nya. Pantang bila dapat tahu software yg boleh buat header. Mesti nak tukar je header. But now, tak nak tukar lagi dah. Nak dengan header ni jea. Insyaallah, huhu :P Cuba korang usha header Aten yg aten buat ni.


Tu antara header yg Aten buat untuk blog Aten. Tak cantik kan? Hmm, yelah Aten tahu. Kutuk lah kalau rasa pahala dah banyak. :-/ Header Aten tak secomey header Kak Ziera, Kak Biyha, Kak Lyssa, Kak Una, Dan sesiapa saje lah yang ada header comel tu. Hmm ._.

Okaylah, masa untuk buat homework. Babai :'>

8 comments:

  1. Cantik header yg akak buat tu, hehe. Btw, boleh ke kalau kita transparent kan header kat pixlr.com tu? xD

    ReplyDelete
  2. Tak boleh, tapi kena lah rajinkan diri eraser kan background dia :) Ambik masa lama tau :) Kalau guna photoshop, guna magic eraser je kan? Ni guna eraser je ._.

    ReplyDelete
  3. Comel header yg awak buat tu.. :D

    ReplyDelete
  4. Oh, okay. Saya buat guna Photoscape and then transparentkan header tu kat Gimp pulak. Yang tu pon kena guna eraser bukan macam photoshop :) Hehe, welcome :)

    ReplyDelete
  5. Oh yeker? Tk tahu pulak. TK pernah guna Gimp :P Okay !

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.