HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Birthday nanti, nak hadiah KUCING. Boleh? :D


Omeyynya kucing atas tu kan? Nak je ambik dia keluar dari picture tu :3

Assalamualaikum :'> Apa khabar semua? Lama tak update blog kan. Berhabuk blog kite ni -.- *Gediknya kite-kite ni* Sebenarnya, aten takda idea nak update apa. So, ni lah tajuk aten untuk harini. Mesti korang tak nak baca entry ni :-|

Bulan Mac birthday aten. 5 Mac 2012. Lama lagi kan. Hihi, saje je nak kecoh birthday awal-awal. Haha :D Nanti jangan lupa bagi hadiah. Hihi, gurau saje :)

Aten sebenarnya nak sangat bela kucing. Dulu ada kucing, tapi dah mati kena langgar kereta. Jahat orang yang bawak kereta tu! Dah langgar, lepastu lari -.- Ni kes langgar lari ni. :-|

Kesian tau kucing aten. Leher dia putus, mata terkeluar. Aten menangis bila tengok dia :-( Now, dah 4 tahun dia tinggalkan aten. Hmm, sedihnya :-( Dari dulu sampai sekarang, tak ada lagi pengganti Belang, kucing aten tu.

Mintak ibu belikan kucing, alasanya karang berak merata-rata -.- Adessssssssss, jawab aten 'Nanti orang ajarlah dia'. Ibu tetap tak kasi beli. Sedihkan? Awak belikan untuk aten boleh sebagai hadiah birthday :'3 Hihi, kalau baik hatilah :-*




Comelkan mereka? Hope dapatlah beli, sekor pun jadilah <3

2 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.