PORTFOLIO MAKEOVER BLOG TUTORIALS FREEBIES AUTHOR BLOG HOME PAGE

VOTE me for the contest Blog Terkemas Tapi Cute/Comel !


Salam blogger ,

Aku ada masuk satu contest ni . Contest tu ialah Blog Terkemas Tapi Cute Dan Comel . Aku nak minta tolong kauorang untuk vote aku . . Boleh tak ? Aku nak sangat menang contest tu tau . Ni kali pertama aku masok contest tu . .
Bulleted List
Please , i need your help sayang . Vote for me please =D If aku menangkan , aku belanja kauorang yang vote aku nak ? Kauorang nak apa ? Aku boleh bagi , kau nak tak aku . . :
  • EDIT BLOG SEPENUHNYA
Kalau nak kan ? Tolong vote aku ea ? I hope i'll be the winner for this contest . . Hee --' . You see , dua entry aku buat untuk contest ni tau . . Vote me yeaa ?

Go to this link to vote : Maisarah55
I'm the 15 person , tick Fatin Hazwani then click Vote
Thank you , iloveyou sayang :)

Share or Like, thank you.

Contest Blog Terkemas Tapi Cute Dan Comel . VOTE ME !



Salam blogger ,

Harini , aku tak nak cakap panjang-panjang dalam post kali ni okey =D Sebenarnya , aku nak minta tolong kauorang boleh tak ? Pleasee . . . .

Aku ada masuk satu contest ni Blog Terkemas Tapi Cute Dan Comel . Aku nak minta tolong kauorang vote aku ? Hee --' . Boleh tak kauorang ? Vote aku ea . Kauorang pergi dekat link ni , tekan tau Maisarah55 . Aku yang ke 15 , tick dekat Fatin Hazwani then tekan vote tau ? Siapa vote aku kan , aku tolong editkan blog kauorang , Free Of Charge . I'm Promisee ! Okey ? Jangan lupa vote tau !

Click : Maisarah55
Aku yang NO 15 , tick FATIN HAZWANI , tekan VOTE .
THANK YOU SAYANG !

Share or Like, thank you.

Kini sudah ku dapat . Thanks kaq Lala !

Salam blogger ,

Selama ni , aku impikan header yang cute miut and lawa tahu . Puas aku usaha sendiri untuk membuat header yang cute miut and lawa macam yang aku dapat sekarang , tapi tak pernah menjadi tahu . HAHA :'* Maklumlah , aku tak pandai nak edit-edit photo ni tau . Lagi pun , aku tak tahu macam mana nak download PHOTOSCAPE and PHOTOSHOP . Dari dulu sampai sekarang , aku masih lagi tak dapat nak downoad benda tu , sebab aku tak tahu :) HUH !

Sekarang , aku ada minta beberapa orang untuk membuatkan header untuk aku . Tetapi , tiada seorang pun yang dapat buatkan . Maybe , diaorang tak ada banyak masa nak buatkan untuk aku :) It's okay , aku faham .

Tadi , aku blogwalking satu blog ni . Blog ni cute miut , cantik , lawa and kemas . Blog kak Lala :) Aku minta tolong dia buatkan header untuk aku . Okeng :) Dia buatkan . Macam yang tercatat di atas tu , tu lah header yang dia buatkan untuk aku . Cantik kan ? Sama tema dengan warna blog aku . Thank you Kaka Lala :) Kau orang nak tengok tak header dia ? See dekat bawah ni ;
-
-
-
-

(sorry , ia kelihatan blurr and kecil sedikit)

I like this header very much laa . Thank you lagi sekali kepada kak lala . Sesiapa yang nak tengok blog kaka lala , copy & paste this link at your website bar up there :)
http://suarahatysaia.blogspot.com/
And , i hope ada yang sudi mengajar saya macam mana nak download photscape tu okeng . Senang saya nak buatkan header saya sendiri :)

Share or Like, thank you.