HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

New look New skin ^^


Now pukul 4:29pagi,
Aten nak wish selamat pagi.

Assalamualaikum. Haha, okay tak pantun 2 kerat tu? Hihi ^^ Eh korang nampak tak perubahan blog aten? Now aten dah tukar skin. Cantik kan? Haha, perasan nya aten ni!

Act, aten rindu nak pakai template designer | washed denim. Even skin yang aten pakai ni bukan template designer | washed denim, tapi roman dia sebijik mcm tu. Rinduuu sangat dgn roman template designer | washed denim ^^

Lepasni, dah taknak tukar skin lagi lah. Nak kekal pakai skin ni. Haha, ye ye je kan aten ni? Huhu. K kepada kawan baru yang baru first time datang blog aten, selamat datang! Be my followers if you don't mind --'

Sebelum keluar dari blog aten, meyh review skin lama :


I will miss my old skin :3

2 comments:

  1. kemas skin nie ! ilike it . btw , sye followers ke 1529 ! wahh ramainyer follower dye *jelly*
    btw nk tnya , mcm mn nk letak followers lama sy kat blogskin ek ?
    mksd sye yg saya kumpul b4 tukar ke blogskin . harap sudi tolong :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks :) nanti saya buatkan tutor. sorry late ^^

      Delete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.