HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

My blog dah salin kulit ◕‿◕


Assalamualaikum. Hai korang :D Nampak tak blog aten dah berubah kan? Hihi, blog aten dah salin kulit dah. Dari pink jadi biru <3 Biru pun favourite color aten jugak tau :D

Aten tukar warna sebab aten boring asyik warna pink jeaa. Daripada dulu, sampai lah sekarang pink pink pink ! Bosan jugak asyik warna sama. So, tibew je rasa macam nak salin kulit blog ni. Hee, now tengok dah berubah kan?

Siapa rajin, please komen dan beri pendapat korang tentang blog baru aten ni. Boleh? Siapa komen aten sayang dia sangat-sangat :D

Siapa visitor baru aten, korang boleh tengok blog dulu aten. Tapi, gambar saja lah. Hehe, acano? Skin dulu lagi lawa ke, atau skin sekarang? >_<


|
|
|
|
|
V

Dan, ia sudah berubah jadi warna biru.


Header tu comel kan? Biasalah, aten yang pilih tu. Haha :D Aten ambik dari freebies Kak Pija. Aten nak buat header sendiri, tpi photoshop takde pulak :'/ Nak download, RAM Computer tak cukup. Kene tunggu computer baru ayah amek baru boleh download, and buat header sendiri. Nanti korang tengoklah pulak header yang aten buat sendiri. :P

Nak background omeyy macam tu? Korang click jelah nama diaorang kat bahagian credit tepi blog aten tu okay? Background dia semua omeyy-omeyy tau :D Tapi, bukan diaorang punya je, ramai lagi tadi aten search background. Semua omeyy belaka >_< Taktahu nak pilih mana satu. Maklumlah, rambang mata ! Okaylah, sampai sini sahaja. Babai :D

I still need your support about this entries. Can you leave your coment at this entries? Kalau Aten Buat Contest, Awak Nak Join Tak?. Sayang awak ;3

4 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.