HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Menyesal bagi free edited blog kpd she & she :'(



Assalamualaikum :3 Korang ingat lagi pasal free edited blog yang aten bagi tu? Kalau tak ingat, sila tinjau kat sini : Free Edited Blog . Haa, ingat dah kan?

Aten menyesal gila bagi free edited blog. Bukan apa, aten just menyesal sebab ada dua hamba allah yang tak hargai hasil kerja aten. Nak tahu siapa? Hmm, malas nak bagitahu. Aten taknak tayang blog dorang tu.

Aten nak ucapkan terima kasih kepada tiga orang blogger yang hargai hasil kerja aten. Nak tahu siapa? Meh sini scroll bawah :D
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Thankyou verymuch sayang :3 Jujur aten cakap, aten senang berurusan dengan kauorang tau. Kauorang tak cerewet langsung. Aten suka sangat tauu :D Kepada Juny, even you tak ucap terima kasih kat i, i still mahu jawab 'Sama-Sama' . Heee -.-

Tempahan Edited Blog Telah Dibuka :)

2 comments:

  1. kalau nak mintak edit blog camne eh? price? nak yg simple je mcm awak tp black n white colour.. email me back blh? :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.