HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Free edited dah tutup :]



Assalamualaikum korang! Aten nak bagitahu, free edited dah tutup. Sila baca entries ni kalau anda tak tahu apa pasal ni. Haha, Free Edited Blog . Aten dah pilih 5 blog untuk diedit. Dan 1 blog sudah pun diedit.

Daripada 7orang yg comment (tak banyak pun) Hanya 5orang je yang aten pilih. Ni diantaranya :

*Click Untuk Tumbersaran*

Ni blog pertama yang aten dah editkan secara free. Click picture bawah ni kalau nak tengok blog dia.


Skin designer : Izzat. Template edit by me. Nampak beza kan dari template asal? Even nampak lain, credit tuan punya skin tetap tak di delete. Haa, korang pergilah usha blog dia :] 

Ni blog kedua aten edit. Click gambar ni untuk pergi ke blog dia.


Skin made by Eka. Template edit by me. Is just a simple blog right? Ni tak ubah dari template asal. Act, aten penat sebenarnya sebab semalaman edit blog milik sha tu. Hope Jun puas hati dengan hasil tangan aten tu.

Only this two blog i have done edited! Lagi 3 orang blogger tu, tak tahu lah diaorang betul2 nak ke tak free edit dari aten. Secara jujur aten cakap, senang gila bila dapat edit blog blogger yang tak cerewet! Jadilah mcm diaorang ni, tak cerewet ^^ . Okay lah, babai :]

I Need Your Support --> Contest <---

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.