HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Contest Saya Sayang.


Assalamualaikum. Today aten nak join contest. Ni dah last minit aten join contest ni. Besok dari tutup dia. Korang doakan lah untuk aten ye hope aten menang :D And, hmm...harap2 lah diterima ohh :'(

Ni gambar bersama family masa hari raya <3

Ni gambar bersama bestfriend <3

Lima sebab kenapa aten sayang mereka :
1. Mereka adalah nyawa aten! Aten tak boleh hidup tanpa mereka. Mereka lah tempat aten mengadu.

2. Tanpa mereka hidup aten pasti sunyi terutama sekali adik beradik aten. Adik beradik aten sporting gila!Diaorang suka buat aten tu ketawa bila sedih.


3. Mereka amat bermakna dalam hidup aten! Mereka umpama emas yang sangat mahal yang kita mesti simpan elok2.


4. Aten sayang bestfriend aten sebab dia selalu paham aten! Mana pergi, tetap bersama! Dia dah macam kakak aten. But now, dia dah pindah :'(


5. Mereka selalu beri pendapat dan sokongan untuk aten. Aten sayang mereka sangat-sangat!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.