HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Contest I'm a Super Cutest Blog By Faz and Erin.


Assalamualaikum. Today aten nak join contest lagi. Aten nak join contest ni sebab tertarik dengan banner dia. Omeyyyyy sungguh :3 Hihihi! Doakan aten menang yeaaa :3 Thankyou!

Syarat-syarat penyertaan
♥ Like fanpage Faz and Erin (wajib)
♥ Follow blog Faz and Erin untuk tahu perkembangan contest ni (wajib)
♥ Tempekkan banner contest nie kat entry korang
♥ Buad satu entry bertajuk 'Contest : I'm a Super Cutest Blog by Faz and Erin'
♥ Jangan lupa , sila print-screenkan gambar blog anda
♥ Tag-kan sekurang-kurangnya 2 orang rakan anda dan pastikan dia orang tahu dia di-tag
♥ Dah siap? tinggalkan link anda dekat blog Faz atau Erin
♥ Link anda mestilah terus pergi ke entry contest
♥ Tarikh penyertaan : 7.12.2011 - 15.1.2012

Here my printscreen of my blog :]


 Tag Person : Izyan Nazirah | Nicole Lim

2 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.