HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Contest Belog Tercantik.


Assalamualaikum. Today aten nak join contest lagi. Contest ni di tag oleh Hidayah. Thankyou sayang sebab tag :3 Kita join contest ni.

Cuba tengok hadiah dia? Menarik kan? Hihi, that why aten join. Kalau ada rezeki aten, aten dapatlah hadiah tu. Korang nak join jugak ke? Meyh terjah link jejaka tampan ni ^^
|
|
|
V
|
|
|
V
Sebelum tu, jum kita tengok hadiahnya...........Hadiah nya ialah...........Tengok lah sendiri :D

FIRST PRIZE :
Akan memenangi wang tunai berjumlah RM70.00 bersama Software blog template maker dan juga Html WEB editor. Menarik kan hadiah dia? :)

SECOND PRIZE :
Akan memenangi wang tunai berjumlah RM50.00 dan juga Software Blogger Template Maker.

THIRD PRIZE :
Akan memenangi wang tunai berjumlah RM30.00.

Apalagi, click link jejaka tampan tu then join. Hihi :D Sebelum tu, orang bertuah yang di tag untuk join contest ni ialah : Izyan | Nurin | Hidayah . Harap-harap, adalah rezeki aten untuk menang contest ni. Amin :))

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.