HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Aten nak buat contest. Korang nak join tak? :'/


Saya Fatin. Seorang gadis single.
Nak usha saya tak? Haha. K gurau jea :-)

Awak awak! Aten rasa macam nak buat contest je tauu. Tapi tak tahu nak buat contest apa. Hmm, ada idea tak? Hihihi :-) Tapikan.......kalau aten buat contest, awak nak join tak?

Cepat jawab! Cepat jawab! Hihihi :p

Nak tanya sikit kat awak. Siapa setuju nak aten buat contest? Sila tinggalkan comment. Nanti, kalau ramai yang sokong aten untuk buat contest, aten akan bagi tahu apa contest dia. Heeee :-)

Tapi.....awak jangan lah fikir aten buat contest ni untuk kejar hot! Aten cakap awal-awal ni. Jangan kata aten begitu pulak. Aten nak buat contest sebab saja suka-suka. Please! I need your answer :-(

*FUCK tengku sophia sebab dia hina islam, hina allah dan nabi*

17 comments:

  1. Replies
    1. Sudah buat dah :) taktahu lah awak join ke tidak.. hihih

      Delete
  2. saye join je.. buat la contest2 bukan blog comel or bagai.. bosan la asyik contest tu je.. hehe pendapat je.. agipun ramai dah buat contest tu.. :) cube something laen2 sikit

    ReplyDelete
  3. buat je lh . nnti sye join . bes join contest2 ni . :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh nanti aten buat lagi, join tau ;)

      Delete
  4. buat lah contest . insyaAllah i will join hee ;D

    ReplyDelete
  5. boleh jea make sure saya menang ok ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiiiiiiiiiii :P nanti aten buat jangan tak join pulak :P

      Delete
  6. Buat je contest aten! Rasa-2 nak join pulak hihi :D

    ReplyDelete
  7. Buat je aten ! Mimi will join :)

    ReplyDelete
  8. kak aten ! buat la . saya sokong niii ^^

    -> follow back

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.