HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

New look ^^


Hai stalkers. Sihat tak semua.? Hihi, amacam blog baru kita okay tak.? =P

Dulu aten pernah nak guna template cenggini, tapi tengok macam payah. Coding dia susah gila. Tapi, semalam terlalu rajin sangat, sampai sanggup onl lama-lama sebab nak edit blog. Haha ^^ Usaha tangga kejayaan. Tengok, ni lah hasilnya.? Cantik tak.? Tapi, takde lah cantik macam blog budak-2 yang hot tu. Aten punya simple jea :)

Forget about that. Aten nak ucapkan terima kasih banyak-2 lah kepada yg selalu datang blog aten. Yang dah follow aten. Now aten busy sikit, tak dapat nak check shoutbox. Kejap lagi aten check shoutbox, then nanti aten datang kat blog kauorang balik okay.?

For you info, page tutorial sekarang tenga dikemaskinikan. Yelah, pakai template baru, so susah sikit lh. And, sesiapa nak exchange link dengan aten, boleh bagitahu kat shoutbox. Nanti aten letak link kauorang. Okaylah, bye ;)

Nak kemaskan blog kejap :'/

2 comments:

  1. cantek+comell :D

    hihi btw nak tnya, u punya entry kn, guna fonts apa ehh?

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.