HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Contest I Love My Blog.


Hai. Ada org tag Aten untuk join Contest I Love My Blog. Thankyou to Kiera .

Nak story sikit pasal blog Aten ni. Act, Aten buat blog ni lama dah tau. Dari darjah 6 lagi. Masa buat tu, Aten pulak tak tahu apa function blog ni. Haha :P Budak baru belajar lah katakan. Memang rupa blog Aten ni buruk gila lah. Setahun Aten tinggalkan blog ni tau. Lepastu, entah macam mana hati terbuka untuk hias blog dan begini lah jadi blog Aten. Comey tak? Hihi, perasan =='. 

Act, Aten yang hias blog ni sendiri dgn pertolongan tutors akak-akak yg pandai tentang blog. Nak blog cantik kena lah usaha kan? Bukannya suruh org edit. Betul tak? Aten taknak jadimalas, so Aten edit sendiri. Aten sayang blog Aten ni sangat-sangat! Kalau boring, Aten akan hadap blog Aten ni. Hihi, sebab blog ni, Aten dapat ramai kawan dari blogger. 

And, Aten suka kalau ada ramai kawan yg nak kawan dgn Aten. Blog Aten ni lah tempat Aten luahkan perasaan yg terpendam. Blog Aten ni lah tempat Aten luangkan masa dgn berblogwalking and gatal tangan edit-edit blog ni.  I Love My Blog :3

Tagging time :- Nurin Nadirah & Iema Musah

4 comments:

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.