✿✿✿ PORTFOLIO || HIRE ME || TUTORIALS || FREEBIES || ABOUT ME || BLOG
Blog Duniaimpianfatin: Contest Blog Tercomel.

Contest Blog Tercomel.

Tadi terbuka satu blog ni, tengok ada contest. Hadiah dia menarik gila. Hihi, hadiah TOPUP! Tu yang suka tu. Kot kalau menang, dapat topup kan? Hihi :] Cuba nasib japp .


Nak join pergi sini :Contest Blog-Tercomel

Syarat-Syaratnya :

1. Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni.
2. Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.
3. Terpulang nak follow atau tak.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal.

( Contest ni bermula 7/11/11 dan tarikh tutup 19/11/11 )

Time To Tag :

Share or Like, thank you.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog