HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Contest Blog Paling Kemas Dan Bertema.

Hello hello. Tadi, kita blogwalking satu blog comel tau. Terbaca entry dia pasal contest Blog Paling Kemas dan Bertema. Woahh ! Tengok macam best jea :p Rasa macam nak join jea. Hadiah dia pun boleh tahan <3 Okay kita join contest ni. Masok ni dah dua contest kita join. First contest Blog Simple Gergous and second Blog Paling Kemas Dan Bertema. Harap-2 lah menang kan. Kalau tak menang, takpalah. Takda rezeki :p


Syarat-syarat contest
1. Follow blog ieyla and azimah (tak wajib)
2. Warganegara Malaysia+ Blog anda mestilah kemas dan mengikut tema warna + Contest tamat pada 10/10/2011 (sebarang pertukaran akan diberitahu)
3. Buat satu entry pasal contest ini dan tampal sekali banner di atas
4. Hantar link entry di blog nabilah
5. Kami memerlukan sekurang-kurangnya 12 orang kalau tidak,contest serta merta terbatal

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang-pemenang
First Place : Topup RM 10 (boleh pilih celcom or maxis)
Second Place : Topup RM 5 (boleh pilih celcom or maxis)
Third Place : Header

Doakan saya menang :'/

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.