Contest Blog Paling Kemas Dan Bertema.

Hello hello. Tadi, kita blogwalking satu blog comel tau. Terbaca entry dia pasal contest Blog Paling Kemas dan Bertema. Woahh ! Tengok macam best jea :p Rasa macam nak join jea. Hadiah dia pun boleh tahan <3 Okay kita join contest ni. Masok ni dah dua contest kita join. First contest Blog Simple Gergous and second Blog Paling Kemas Dan Bertema. Harap-2 lah menang kan. Kalau tak menang, takpalah. Takda rezeki :p


Syarat-syarat contest
1. Follow blog ieyla and azimah (tak wajib)
2. Warganegara Malaysia+ Blog anda mestilah kemas dan mengikut tema warna + Contest tamat pada 10/10/2011 (sebarang pertukaran akan diberitahu)
3. Buat satu entry pasal contest ini dan tampal sekali banner di atas
4. Hantar link entry di blog nabilah
5. Kami memerlukan sekurang-kurangnya 12 orang kalau tidak,contest serta merta terbatal

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang-pemenang
First Place : Topup RM 10 (boleh pilih celcom or maxis)
Second Place : Topup RM 5 (boleh pilih celcom or maxis)
Third Place : Header

Doakan saya menang :'/

Share or Like, thank you.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Copyright 2017 Fatin Hazwani | Blogger Designer.