HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Tiga Penjuru Kini Sudah Tamat :P


Salam Blogger .

Today, sekolah saya ada buat tiga penjuru . Tak kan tak tahu kot ? Yang makbapak jumpa cikgu tu ambil repotkad :P Okey, makbapak kena datang selepas pukul 4 . Nak tunggu tak de lah lama . Kitaorang lagi suka makbapak datang lambat . Tapi, tengok-2 sume makbapak datang awal . Cehhhh, tak de chance langsung nak bergambar lama-2 .

Mase rehat, saya and geng tak turun tau . Kitaorang makan dalam kelas . Contohilah budak pandai macam kami ni . Cehhh, bajet budak pandai je :P Kitaorang ambik gambar , macam sakai saje kiteorang ni tau .Nak tengok gambar kiteorang ? Nanti, tengok di facebook yaa :P

Huhu, lepas tu ayah alin datang . Kiteorang stop lah bergambar . Duduk diam-2 berlakon lah konon kan ? Hehe, tunjuk baik depan makbapak . Lepas gedebak gedebuk bak kata ustaz saya, ayah saya pun sampai . Yaa, saya pergi lah dekat ayah saya dan cikgu . Tengok repokad .

Huh, naseb baik result memuaskan tau . Sebab ada perubahan . Cewahhhh, dah pandai lah tu kan ? Hehe :P Bangga gila tau bila saya punya result ada perubahan . Tak sia-sia baca buku :P Hope exam lagi sekali, dapat buat lagi terbaik .


Cuba tengok ini paper ? Ini slip ujian saya yang bulan pertama tau . Cek-2 . Kedudukan dalam kelas berubah tau . Ada yang berubah menaik , ada yang berubah menurun . Hee, cer tengok yang ni pulakk :P


Yang ini baru dapat tadi, kan ade perubahan kan ? Hehe, tak sia-sia usaha saya :P Eh, jangan marah yaa . Saya cuma nak bangga diri sekejap je . Hee, dah abes dahh . Kbai :))

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.