HOMEPAGE
THE AUTHOR
FREEBIES
TUTORIALS
DESIGN PROCESS
PORTFOLIO

Kini sudah ku dapat . Thanks kaq Lala !

Salam blogger ,

Selama ni , aku impikan header yang cute miut and lawa tahu . Puas aku usaha sendiri untuk membuat header yang cute miut and lawa macam yang aku dapat sekarang , tapi tak pernah menjadi tahu . HAHA :'* Maklumlah , aku tak pandai nak edit-edit photo ni tau . Lagi pun , aku tak tahu macam mana nak download PHOTOSCAPE and PHOTOSHOP . Dari dulu sampai sekarang , aku masih lagi tak dapat nak downoad benda tu , sebab aku tak tahu :) HUH !

Sekarang , aku ada minta beberapa orang untuk membuatkan header untuk aku . Tetapi , tiada seorang pun yang dapat buatkan . Maybe , diaorang tak ada banyak masa nak buatkan untuk aku :) It's okay , aku faham .

Tadi , aku blogwalking satu blog ni . Blog ni cute miut , cantik , lawa and kemas . Blog kak Lala :) Aku minta tolong dia buatkan header untuk aku . Okeng :) Dia buatkan . Macam yang tercatat di atas tu , tu lah header yang dia buatkan untuk aku . Cantik kan ? Sama tema dengan warna blog aku . Thank you Kaka Lala :) Kau orang nak tengok tak header dia ? See dekat bawah ni ;
-
-
-
-

(sorry , ia kelihatan blurr and kecil sedikit)

I like this header very much laa . Thank you lagi sekali kepada kak lala . Sesiapa yang nak tengok blog kaka lala , copy & paste this link at your website bar up there :)
http://suarahatysaia.blogspot.com/
And , i hope ada yang sudi mengajar saya macam mana nak download photscape tu okeng . Senang saya nak buatkan header saya sendiri :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen yang diberikan. Jangan lupa datang lagi untuk cerita yang terbaru. Salam sayang dari owner blog

 
Thankyou for visiting | Template made by Fatin Hazwani.